Kleuters behalen nijntje Beweegdiploma

Zaterdag 25 mei was het feest in sporthal ‘het Dok’ te Boven-Hardinxveld. Een grote groep kleuters vulden de gymzaal om zich op te maken voor het behalen van het nijntje Beweegdiploma.

Sommige kleuters gingen op voor het nijntje Beweediploma 1, waar anderen alweer voor Beweegdiploma 2  op mochten gaan. Daarnaast hebben ook verschillende kleuters het OKK beweegdiploma behaald.

Het was mooi om het enthousiasme van de kinderen te zien, stuk voor stuk gedreven om aan hun ouders, grootouders, broers en zussen te laten zien wat ze allemaal hebben geleerd in de afgelopen periode. Zo kwamen er heel wat basisvormen van bewegen aan bod, waaronder touwzwaaien, trampoline springen, (kop)rollen op een mat en het gooien van pittenzakjes. Laatstgenoemden moesten in een kort worden geworpen, iets wat de kinderen erg goed afging. Na de afsluitende dans van de kleuter op nijntje muziek was het tijd voor de diplomauitreiking. De glunderende gezichten van de kinderen en de trotse blik van hun ouders maakte deze zaterdag tot een geslaagde middag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *