Goede laatste (groeps)wedstrijden voor damesselectie

Afgelopen zaterdag 15 juni was de laatste groepswedstrijd voor de dames selectie van OKK. Naast het verplichte oefenstof team van 9 meiden en het keuze oefenstof team van 4 meiden, mocht Maud Loeve ook turnen voor een individuele prijs.

De pre-instapper turnde haar derde wedstrijd van haar eerste wedstrijdseizoen. Ze turnde op alle toestellen erg netjes en blonk uit in brug en sprong. Deze wedstrijd werd ze 4e, maar met haar vorige wedstrijden meegerekend is ze 3e geworden van dit jaar. Ze kijkt uit naar haar 2e wedstrijdjaar en hoopt dan nog steeds in de prijzen te vallen.

Het verplichte oefenstof team mocht in dezelfde ronde turnen als Maud. Op ieder toestel turnde er vijf van de negen meiden, waarvan de drie hoogste scores meetelden. De meiden begonnen hun wedstrijd op vloer, gevolgd door sprong, brug en balk. Alle meiden lieten mooie oefeningen zien, met hier en daar wat schoonheidsfoutjes. Alle scores bij elkaar opgeteld, de 2 eerdere groepswedstrijden meegerekend, zijn deze meiden 8e geworden in totaal.

De keuze oefenstof meiden van OKK hebben deze wedstrijd dag afgesloten met een avondwedstrijd bij O&O Zwijndrecht. Merel Letterie, Nomie Bergwerff, Britt de Bruijn en Mirjam de Ruiter vertegenwoordigden het het team. De meiden startten op balk met als doel om tijdens deze wedstrijd minder vallen te noteren dan in de vorige ronde, wat de meiden goed is gelukt. Hierna volgden vloer, sprong en brug, waar hier en daar wat fouten werden gemaakt. Ondanks de fouten hebben de meiden deze wedstrijd een inhaalslag gemaakt. Uiteindelijk wisten ze, over de gehele competitie, de 7e plaats te bemachtigen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *