Terugblik sportnacht!

Vorige week vrijdag was het weer tijd voor de jaarlijkse sportnacht van OKK. Een actieve nacht waar van 21:30 tot 01:30 allerlei leuke actie sport- en beweegspellen te doen waren!

Bij volleybal en tsjoekbal was iedereen erg fanatiek. Het was dan ook leuk om te zien hoe alle aanwezigen op gingen in het spel. Bij het apenkooien mochten degenen die ‘tikten’ een liedje aanzetten, zo was het een avond vol variërende nummers. Er werd ook blind voetbal gespeeld, wat eveneens veel lachwekkende taferelen heeft opgeleverd. En ook het ‘James Bond’ trefbal spel was mega spannend!

Het ‘trekker trekken’ was vervolgens ook onwijs gaaf. Het is een spel waarbij er een touw vast zit aan een trekker, welke de kinderen over een bepaald punt moeten sleuten. Gelukkig waren er genoeg sterke jongens en meisjes, anders had die trekker nog steeds stilgestaan!

Kortom, een nacht vol mooie sporten en onvergetelijke herinneringen, die de jongens en meisjes zich nog lang zullen heugen. Voor de filmpjes ga je naar de Facebookpagina van OKK!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *