Terugblik wedstrijden dames selectie

Zaterdag 1 februari waren er plaatsingswedstrijden voor de dames selectie. Dit keer voor Sharon van Noordenne, Lize van Wijngaarden, Indy van Wijngaarden, Pam Plaisier en Jasmijn Ouwerkerk. Madeleine van Milligen was helaas geblesseerd, waardoor ze niet mee kon doen. Uiteraard was ze er wel bij om haar teamgenoten aan te moedigen.

In de eerste ronde mochten Sharon en Lize het spits afbijten. Lize turnde bij alle toestellen netjes en had geen vallen bij balk. Hierdoor werd ze 4e op de meerkamp. Sharon miste wat punten op de brug en had helaas 2 vallen van de balk. Op sprong en vloer liet ze zich echter wel van haar beste kant zien. Hierdoor werd ze 6e op sprong en zelfs 1e op vloer.

Later op de dag turnden de drie andere meiden hun wedstrijd. Voor Jasmijn was het haar eerste wedstrijd en ondanks een blaar te turnen aan de brug deed ze het erg goed. Helaas viel ze wel 2 keer van de balk. Al met al werd ze 15e. Indy had enkel een val van de balk, maar wel veel kleine wankelingen, waardoor dat cijfer wat lager uitviel. Verder turnde ze een nette wedstrijd. Ze bemachtigde de 12e plaats. Pam had gemiddeld over alle toestellen wat kleine schoonheidsfoutjes, maar wist knap als 6e te eindigen.

De meiden mogen terugkijken op een mooie wedstrijd en nemen elk wat persoonlijke verbeterpuntjes mee naar de aankomende trainingen. Op naar de volgende wedstrijden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *