Activiteiten OKK langer stil door verlengde maatregelen

UPDATE 3 april 2020

In navolging van de persconferentie van dinsdag 31 maart, waarin premier Rutte de maatregelen rondom het coronavirus verlengde t/m 28 april, zullen de deuren van OKK langer gesloten blijven. Op 21 april zal de regering een besluit nemen over de periode daarna. 

Tot die tijd blijven de huidige maatregelen gelden en zullen sportlessen en andere activiteiten niet doorgaan. Dit geldt ook voor vergaderingen en bijeenkomsten, waaronder ook de Algemene Ledenvergadering. Het besluit van het bestuur is om de vereniging in ieder geval t/m vrijdag 1 mei 2020 gesloten te houden.

In de tussentijd houdt OKK de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen er via de website, de nieuwsbrief en de Social Mediakanalen updates worden gedeeld om iedereen op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Inmiddels heeft het bestuur al enkele besluiten genomen, welke hieronder te lezen zijn.

Contributieverlaging
Het coronavirus raakt ons allemaal en alle bijbehorende maatregelen zijn voor iedereen onwennig. We zullen ons de komende tijd vooral moeten aanpassen en elkaar helpen waar we kunnen. Eén van die aanpassingen is dat we 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden om verspreiding van het virus te voorkomen. Dit heeft als gevolg dat we niet kunnen sporten, althans niet op de manier waarop we gewend zijn en op de manier die voor velen zo vertrouwd is; in een gezellige lesgroepe in ons fijne clubgebouw met een enthousiaste lesgever. We snappen dan ook dat het niet meer kunnen sporten bij OKK voor velen een erg vervelende maatregel is, maar wel één die absoluut noodzakelijk is als we corona onder controle willen krijgen.

We snappen echter dat het natuurlijk niet prettig voelt om contributie te moeten betalen, terwijl er geen lessen plaatsvinden. Daarom is er besloten om de contributie voor alle leden tijdelijk om te zetten naar ‘rustend lid’. Deze maatregel geldt in ieder geval voor de maand april en mogelijk voor de maand mei, afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. We hopen leden op deze manier een beetje tegemoet te komen in een tijd van crisis. De contributieregeling is hier te bekijken.

Online sportlessen
Verder vinden we het belangrijk om onze leden toch sportlessen te kunnen bieden en hebben we besloten om lesvideo’s te maken, die iedereen in zijn/haar eigen tijd kan bekijken. Er staan inmiddels al enkele lessen online op het YouTube kanaal van OKK en er zullen er in de komende weken nog meer volgen.

Ben jij het stilzitten zat en wil je graag bewegen? Ga dan naar ons YouTube kanaal en doe een workout vanuit huis! Zo ben je er zeker van dat je na de coronacrisis gewoon weer fit terug in de zaal komt.

CHA CHA Challenge!
Bekijk ook eens deze uitdagende video van Erik van Noordenne, die meedeed aan de Cha Cha Challenge van de afdeling bewegingsagogie van de ASVZ. Houd jij deze oefening tot het einde vol?

UPDATE 13 maart 2020

In navolging van het advies van de KNGU, NOC*NSF en het RIVM heeft OKK besloten alle activiteiten voor leden met ingang van vrijdag 13 maart stil te leggen. Deze maatregel geldt tenminste tot en met 6 april aanstaande.

Dit betekent dat de sportlessen van OKK niet door zullen gaan. Ook vergaderingen en andere activiteiten worden uitgesteld of afgelast. Ook de Algemene Ledenvergadering, die zou worden gehouden op 25 maart a.s., wordt uitgesteld.

Via de website en nieuwsbrieven zullen we de leden op de hoogte houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *