TURNEN

Turnen is een spectaculaire sport voor jong en oud! Ons lesaanbod is gevarieerd en geschikt voor alle leeftijden.

  • Meisjes  –  Jongens
  • Dames   –  Heren
  • Selectie
  • Springploeg en Free Running

KIES VOOR ACROBATIEK

Turnen bij OKK…

Ben jij een echte acrobaat? Maak jij een handstand of salto in een handomdraai? Dan is turnen echt iets voor jou!

 Lijkt het je leuk om eens een les een te proberen? Voor iedere les geldt dat de eerste twee lessen gratis zijn! 

Lees hieronder snel verder en kom erachter wat OKK jou kan bieden.

WAAROM TURNEN?

ENERGIEK & ONTSPANNEND

Turnen is een uitdagende sport waarbij intensieve trainingsuren resulteren in weergaloze oefeningen. Acrobatiek, kracht en souplesse zijn de aspecten die zorgen voor controle over het lichaam. Met de juiste inzet is dit voor iedereen te verwezenlijken. Bij OKK gaan we deze uitdaging met je aan en werken we hard om jouw ambities te realiseren. Plezier staat hierin natuurlijk voorop!

Of je nou wilt Turnen, Free Runnen of gek bent op Springen. We hebben voor ieder wat wils. Aan jou de keus waar je energie in wilt steken. Zien we jou binnenkort?

 

EEN VERDELING...
VAN DE VERSCHILLENDE TURNGROEPEN

De secties hiernaast bevatten meer informatie over de sub-disciplines binnen de turnafdeling van OKK. Ben jij enthousiast, maar weet je nog waar je jezelf voor wilt aanmelden? Lees dan op je gemak alle informatie en maak aan de hand daarvan een keuze. Meer weten? Je kunt ons altijd bellen op 0184-615 454 of stuur een mail naar info@okkhardinxveld.nl.

Lijkt het je leuk om een les een keer te proberen? Voor iedere les geldt dat de eerste twee lessen gratis zijn.

Bij de recreatiegym van de meisjes en jongens wordt er op speelse wijze gesport d.m.v. gymnastiekoefeningen op toestellen, maar ook door spel. De lessen zijn uitdagend en gevarieerd. Hou jij er ook zo van om te duikelen, zwaaien, rollen, op je handen te staan of leuke spellen te doen tijdens de gymles op school? Of is springen op de trampoline en de tumblingbaan misschien wat meer voor jou? Het kan allemaal tijdens de super leuke gymlessen bij OKK.

Naast alle recreatiegroepen heeft Gymnastiekvereniging OKK ook selectietrainingen. Deze zijn onderverdeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Voor deze trainingen wordt je gevraagd door de leiding. Dit gebeurt bij de jongste leeftijdsgroepen, dus vanaf groep 3. 

In deze lessen wordt er gericht getraind op turnonderdelen. Hetgeen je in de les hebt geleerd laat je zien tijdens regionale (en misschien zelfs wel nationale) wedstrijden. Voor deze lessen is lenigheid, kracht en doorzettingsvermogen nodig. Over deze groepen is er regelmatig een wedstrijdverslag in de krant en op de website te lezen.

Ben jij goed in springen? Dan is de springploeg wat voor jou! Bij deze groep worden alle sprongonderdelen die je maar kunt bedenken gedaan. Zolang het maar met springen te maken heeft komt het aan bod. Ook hierbij is het niveau zeer verschillend en kan iedereen instromen, zowel jongens als meisjes. We hebben een groep van 6-12 jarigen en een groep van 12 jaar en ouder. Kom eens kijken bij een les en kom erachter of de Springploeg helemaal jouw ding is!

Ben jij een echte durfal? Spring- en maneuvreer jij jezelf alom over hindernissen en obstakels heen? Dan ben jij geknipt voor Free Running!

Tijdens de Free Run trainingen wordt de OKK-hal omgebouwd tot hindernisbaan en kunnen jij en je Free Run collega’s jullie skills laten zien en nieuwe tricks en flips leren.

Hoofdgebouw

Gymnastiekvereniging OKK
Rijnstraat 1A
3371 ST Hardinxveld-Giesssendam

Boven-Hardinxveld

Het Dok (OKK)
Tiendweg 42B
3372 AJ Hardinxveld-Giessendam

Contact

info@okkhardinxveld.nl
0184-615 454
Klik hier om naar de contactpagina te gaan