Seizoenstart OKK

Aanstaande zaterdag 31 augustus start het nieuwe seizoen bij Gymnastiekvereniging OKK. Het betekent niet alleen de terugkeer van de vele bekende gezichten binnen de vereniging, maar ook de verwelkoming van diverse nieuwe leden.

Het uitgebreide lesaanbod bevat sporten voor zowel jong als oud en is eveneens geschikt voor beginnende sporters en ervaren sportmannen- en vrouwen. ‘Niet-leden’ kunnen zich dan ook te allen tijde komen oriënteren bij OKK. Voor iedere les geldt namelijk dat de eerste twee lessen gratis zijn. Let wel op dat er dit jaar enkele wijzigingen in het lesrooster zijn doorgevoerd. Zo is het lesprogramma van de dansgroepen op diverse plekken aangepast.

Het complete nieuwe lesrooster voor het seizoen 2019-2020 is te vinden op de website van OKK en wordt binnenkort ook nog gecommuniceerd via de nieuwsbrief. OKK kijkt uit naar het nieuwe sportjaar en hoopt dat iedereen tijdens de zomervakantie goed tot rust is gekomen, om met veel energie aan het nieuwe sportjaar te beginnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *