ACTIEF BEWEGEN

Actief Bewegen heeft een breed pakket, bestaande uit:

  • BBB
  • Steps
  • Aerobics en Salsa Aerobics
  • Sport en spel voor volwassenen
EEN OVERZICHT...
VAN DE VERSCHILLENDE DANSLESSEN

De secties hiernaast bevatten meer informatie over de vier categorieën binnen de afdeling Actief Bewegen. Ben jij graag lekker aan het bewegen en houd je van groepslessen? Dan is de afdeling Actief Bewegen de plek voor jou! Meer weten? Je kunt ons altijd bellen op 0184-615 454 of stuur een mail naar info@okkhardinxveld.nl.

Lijkt het je leuk om een les een keer te proberen? Voor iedere les geldt dat de eerste twee lessen gratis zijn.

BBB staat voor buik, billen, benen. De nadruk van deze les ligt op spierversterkende oefeningen.

Bij de steps lessen wordt vanzelfsprekend gebruik gemaakt van de step, waardoor zowel uithoudingsvermogen als spieren getraind worden.

Aerobics
Bij de lessen aerobics ligt de nadruk op conditie, maar komen spierversterkende oefeningen ook aan bod.

Salsa Aerobics
Salsa Aerobics is eigenlijk een mix van salsa-moves en een aerobic-workout op swingende muziek. Zonder danservaring kun je hier ook zonder problemen aan deelnemen. Het heeft veel variatie en is een vorm van dansen waar je jouw hele lijf gebruikt.

Houd je meer van sport en spel, dan kun je terecht in de benedenzaal van het gebouw aan de Rijnstraat voor sport en spel voor volwassenen (zowel dames als heren). Sporten als volleybal, badminton, diverse (bal)spelvormen, etc. en een stukje conditietraining komen in deze lessen aan bod. De docenten zorgen altijd voor veel variatie tijdens deze lessen.

De vorm van yoga die bij OKK wordt aangeboden is Integrale yoga. Integrale Yoga biedt een doeltreffende uitweg uit de drukte en hectiek van het dagelijks leven.

 

Integrale Yoga is een volledige Yoga, waarin alle elementen van de traditionele yogavormen terug te vinden zijn:

  • Hatha Yoga (lichaamsoefeningen)
  • Ademoefeningen
  • Ontspanningsoefeningen
  • Meditatie

Beoefening van Integrale Yoga helpt je het lichaam te ontspannen, het denken tot rust te brengen en leert je indrukken die een grote invloed hebben op lichaam en geest, los te laten. Je gaat je bewuster worden van je eigen lichaam en van wat er in je om gaat. Je zult de invloed hiervan ervaren in je dagelijks leven.

Het is een uitstekend middel om de algehele gezondheid te bevorderen en biedt fysieke en innerlijke uitdagingen om persoonlijke grenzen te verleggen op het gebied van geduld, wilskracht en volharding. Integrale Yoga is voor hen die echt op zoek zijn naar persoonlijke en innerlijke ontwikkeling.

ACTIEF BEWEGEN

INTENSIEF &
DIVERS

Actief bezig zijn met sport is goed voor de lichamelijke gezondheid. Leeftijd speelt hierin geen rol. Bij OKK is er namelijk voor iedere leeftijdscategorie een passend sportaanbod. Zo is Actief Bewegen zeer geschikt voor een brede doelgroep.

Dankzij het uitgebreide lespakket heeft u de keus om mee te doen aan de training die het best op uw wensen aansluit. In een gezellig groep wordt er wekelijks  actief gesport. Al enthousiast?

Zie het lesrooster voor informatie omtrent datums en tijden en kom gerust eens een keer kijken bij een sport die u aanspreekt. Voor iedere les geldt namelijk dat de eerste twee lessen gratis zijn.

Hoofdgebouw

Gymnastiekvereniging OKK
Rijnstraat 1A
3371 ST Hardinxveld-Giesssendam

Boven-Hardinxveld

Het Dok (OKK)
Tiendweg 42B
3372 AJ Hardinxveld-Giessendam

Contact

info@okkhardinxveld.nl
0184-615 454
Klik hier om naar de contactpagina te gaan