OVER ONS

Gymnastiekvereniging OKK is opgericht in 1919 en biedt al 100 jaar plaats aan sporters van alle leeftijden. Door de jaren hebben we veel leden zien komen en gaan, maar de OKK-familie is altijd blijven groeien. Momenteel staat de teller op 1.000 leden. Iets waar we trots op zijn! 

Benieuwd naar onze historie, sportzalen en het sportklimaat? Lees dan snel verder…

CLUBHISTORIE

Gymnastiekverenging OKK (Oefening Kweekt Kracht) is opgericht op 1 oktober 1919. Sinds de oprichting is er veel gebeurd- en veranderd binnen de vereniging. Lees hier alle historische hoogtepunten.

1939

1951

1978

ZAALVERHUUR

OKK heeft diverse sportzalen en ruimtes, waar dagelijks gebruik van wordt gemaakt. Het is ook mogelijk deze ruimtes tegen betaling te reserveren.

LEES HIER MEER OVER HET VEILIGE SPORTKLIMAAT VAN OKK

VEILIG SPORTKLIMAAT

VERTROUWENSCONTACTPERSOON

Iets voorgevallen voor, tijdens of na de les? Iets waardoor jij het plezier in het sporten bij OKK verliest? Wij willen dit graag weten. Hiervoor kun je altijd terecht bij de vertrouwenscontactpersoon van OKK, Hans Revenich. Bij Hans kun je in vertrouwen praten over wat je dwars zit.

GEDRAGSREGELS VOOR SPORTBEGELEIDERS

Voor iedere begeleider in de sport gelden de ‘Gedragsregels voor begeleiders in de sport’. Deze regels zijn opgesteld om sporters te beschermen tegen ongewenst of (seksueel) grensoverschrijdend gedrag van begeleider(s). Het is opgesteld door het NOC*NSF en overgenomen door alle sportbonden.

VERKLARING OMTRENT GEDRAG

Iedereen die binnen OKK te maken heeft met jeugdsporters moet een ‘Verklaring Omtrent Gedrag’ overleggen. Dit is een verklaring van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, waarin staat dat jouw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor jouw werk met jeugdsporters.

Hoofdgebouw

Gymnastiekvereniging OKK
Rijnstraat 1A
3371 ST Hardinxveld-Giesssendam

Boven-Hardinxveld

Het Dok (OKK)
Tiendweg 42B
3372 AJ Hardinxveld-Giessendam

Contact

info@okkhardinxveld.nl
0184-615 454
Klik hier om naar de contactpagina te gaan