Diploma voor Nissa van der Vlies

Goed nieuws voor Nissa van der Vlies. Zij is namelijk geslaagd voor de opleiding Jazzdance assistent, niveau 2. Een waardevol diploma waar ze trots op kan zijn. Het betekent ook goed nieuws voor OKK, dat met Nissa weer een gediplomeerd assistent aan de vereniging heeft toegevoegd.

Nissa heeft het diploma behaald door middel van het succesvol uitvoeren van diverse stage opdrachten en het uitvoerig bestuderen van de bijbehorende theorie. Onlang sloot ze haar opleiding tot Jazzdance assistent af met een dans ochtend. Het bestuur van OKK feliciteert Nissa met haar diploma en is blij dat de vereniging weer een gediplomeerd assistent rijker is.

Het is een mooi begin van de route naar een zelfstandige lesgever in dans.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *