Nieuw: Bootcamp!

Vanaf 22 april 2021 start OKK met het aanbieden van bootcamp lessen voor de jeugd. Meer specifiek is het in eerste instantie bedoeld voor kinderen uit groep 7 & 8 van de basisschool. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Lijkt het je leuk om eens een les een te proberen? Voor iedere les geldt dat de eerste twee lessen gratis zijn!

BOOTCAMP iNFO

De les zal iedere donderdagavond gegeven worden door Savita Goedhart en is bedoeld voor kinderen uit groep 7 en groep 8. De aanvang van de les is om 18.30 uur ’s avonds en eindigt om 19.30 uur.
 
In eerste instantie zullen de lessen buiten plaatsvinden in verband met alle geldende coronamaatregelen. Zodra het weer mogelijk is zal de bootcamp weer in de zaal van het clubgebouw aan de Rijnstraat 1A worden gegeven.
 
Interesse in onze bootcamp? Leuk! Laat ons dan via het onderstaande e-mailadres weten of je er 22 april meteen bij bent. De eerste 2 lessen zijn overigens gratis, dus het is zeker het proberen waard. Tot dan!

BOOTCAMP BIJ OKK

KRACHT, CONDITIE EN LENIGHEID

Wil jij lekker sporten in groepsverband en zit je in groep 7 of groep 8 van de basisschool? Dan pas jij helemaal in het profiel van onze Bootcamp lesgroep!

Lekker sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer en aan de slag met leuke en uiteenlopende trainen die je fitter, sterker, leniger maken. Dat is wat we met elkaar gaan doen in de Bootcamp bij OKK. 

Tijdens de Bootcamp trainingen gaan we lekker veel bewegen. Denk aan hardlopen, springen, intervaltrainingen en veel meer! Samen gaan we werken aan onze conditie, lenigheid en kracht. Maar bovenal gaan we natuurlijk heel veel plezier maken! Wij hebben er al zin in. Jij toch ook?

BOOTCAMP FLYER

Ken jij iemand die Bootcamp misschien ook leuk lijkt? Deel dan deze flyer met diegene! Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Hoofdgebouw

Gymnastiekvereniging OKK
Rijnstraat 1A
3371 ST Hardinxveld-Giesssendam

Boven-Hardinxveld

Het Dok (OKK)
Tiendweg 42B
3372 AJ Hardinxveld-Giessendam

contact

info@okkhardinxveld.nl
0184-615 454
Klik hier om naar de contactpagina te gaan