WEBSHOP

Voor de diverse turngroepen van OKK is er turnkleding beschikbaar. De verenigingskleding is te bestellen voor zowel de jongens- en heren turngroepen als de recreatiegroepen van de meisjes- en dames. Klik op de button ’turnkleding’ voor meer informatie.

In het kader van het 100-jarig jubileumjaar van OKK is dit jaar ook mogelijk merchandise artikelen te kopen!

KIES JE CATEGORIE

Maak hieronder een keuze. Ben je op zoek naar turnkleding of ga je voor een merchandise artikel? 

TURNKLEDING & MERCHANDISE

TURNKLEDING dames

Turnkleding voor de recreatie meiden- en dames! Volg de knop hiernaast om jouw turnpakje online te bestellen. Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd bij de train(st)ers terecht.   

OKK MERCHANDISE

Ik het kader van het 100-jarig jubileum is OKK gestart met de verkoop van merchandise. Met de opbrengst hiervan kunnen we een spetterend jubileumjaar neerzetten!

OKK TURNpakje recreatiegym

Het verenigingspakje van de recreatiegroepen van OKK is nu verkrijgbaar op www.turnwinkel.nl

“Forli Red”

Als u zich bij de webwinkel registreert en na het inloggen zoekt op vereniging ‘OKK Hardinxveld’,  krijgt u 10% korting op alle turnartikelen.

De pakjes zijn slechts beperkt op voorraad. Twee keer per jaar is er een bestelmogelijkheid. Hierover wordt u per mail door ons op de hoogte gebracht.  Over het algemeen is dit in het voor- en najaar. 

Het aanschaffen van het verenigingspakje is vrijblijvend. Voor deelname aan de jaarlijkse clubkampioenschappen is het dragen van dit pakje verplicht. We zorgen dat er een bestelronde is voorafgaand aan deze clubkampioenschappen.  

Hoofdgebouw

Gymnastiekvereniging OKK
Rijnstraat 1A
3371 ST Hardinxveld-Giesssendam

Boven-Hardinxveld

Het Dok (OKK)
Tiendweg 42B
3372 AJ Hardinxveld-Giessendam

Contact

info@okkhardinxveld.nl
0184-615 454
Klik hier om naar de contactpagina te gaan