Geslaagd wedstrijdweekend heren turnselectie

GAfgelopen weekend heeft de turnselectie van Gymnastiekvereniging OKK een aantal mooie resultaten behaald. Met mooie uitslagen en een paar medailles kijkt de vereniging dan ook terug op een geslaagde wedstrijddag.

Te beginnen met de divisie pupil, waarin Auke de Kok en Sem Eijkelenboom uitkomen. Beide jongens kwamen in actie tijdens de derde ronde van de dag en hebben allebei een goede wedstrijd geturnd. Met een elfde en zestiende plaats hebben ze een knappe prestatie geleverd in een divisie met veel concurrentie.

In ronde vier was het de beurt aan de oudere mannen van OKK. Voor Merijn Streefkerk is het zijn eerste jaar in de keuzeoefenstof, wat een uitdagende maar ook lastige opgave is. Met zijn zelfgemaakte oefeningen turnde hij een goede wedstrijd en belandde uiteindelijk op een mooie achtste plaats in het eindklassement. De ervaring die Merijn tijdens de wedstrijd heeft opgedaan biedt perspectief om verder te gaan bouwen.

Ook Yuri van Noordenne en Jan Paul Teeuw maakten hun opmars in de vierde en laatste wedstrijdronde. Yuri en Jan Paul zijn de oudste turners van OKK en hebben over de jaren al heel wat wedstijdervaring opgedaan. Dit was ook terug te zien in de uitslag, waar beide heren hun goede wedstrijd opluisterden met een medaille. 

Voor Yuri resulteerde een solide geturnde wedstrijd in een zilveren plak, net één punt te kort voor het goud. Desalniettemin een prestatie van formaat en iets waar zowel Yuri als de vereniging ontzettend trost op zijn.

Jan Paul turnt dit jaar een divisie hoger dan voorheen en liet in een uitstekende wedstrijd meteen zien dat hij ook op dit niveau goed kan presteren. Hij behaalde de eerste plaats en zorgt er hiermee voor dat de prijzenkast weer wat verder gevuld is.