Nieuwe website nu live!

De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt om een mooie nieuwe website voor OKK te realiseren. Een project waar ik veel tijd in heb gestoken en waar ik tevreden op terugkijk. Voor mij was het leerzame tijd en ik ben dan ook blij dat ik deze opdracht op me heb mogen nemen.

Ik hoop dat ik een site heb gemaakt die voor iedereen overzichtelijk is en waarop alle informatie duidelijk te vinden is. Mochten er dingen niet kloppen of ontbreken, kunnen jullie me altijd een mail sturen op communicatie@okkhardinxveld.nl. Ik zal dan de wijzigingen zo snel mogelijk doorvoeren. Hetzelfde geldt voor nieuws en andere informatie.

Tot slot ben ik blij dat Cor den Boer me goed op weg heeft geholpen en bereikbaar was voor vragen en tips wanneer ik vastliep tijdens het bouwen van de site.

Veel plezier met het ontdekken van de nieuwe website!

Groetjes,

Shaun Roubos

1 reactie op “Nieuwe website nu live!”

 1. Shaun Roubos

  Goedemorgen mevrouw Prins-Boom,

  Wat vreemd dat dit bericht in het Engels wordt verstuurd…
  Ik zal kijken of ik dit aan kan passen naar het Nederlands!

  Wat betreft uw inschrijving: in de Engelstalige mail die u heeft gekregen moet u op een bevestigingslink klikken. Daardoor wordt u toegevoegd aan de e-mail lijst en ontvangt u vanaf dat moment de nieuwsbrief.

  Omdat het mailtje wat u ontvangen heeft nu nog in het Engels is, kan ik u misschien het beste handmatig toevoegen? Kunt u uw mailadres naar communicatie@okkhardinxveld.nl sturen? Dan zorg ik dat het geregeld wordt.

  Met vriendelijke groet,

  Shaun

Reacties zijn uitgeschakeld.