Geslaagd feest voor de leden

Gymnastiekvereniging OKK bestaat dit jaar 100 jaar en viert dit een heel jaar lang met diverse activiteiten voor jong en oud. Op zaterdag 18 mei organiseerde de vereniging alweer haar derde jubileumjaar activiteit. Na het sportsymposium en het NK groepsspringen stond ditmaal het feest voor de leden voor de deur, voor kinderen in de leeftijd t/m 8 jaar.

Het OKK gebouw en het terein van Fien werden omgetoverd tot een mooie feestlocatie, met het thema ‘Het Wilde Westen’. Er was van alles te doen rondom het thema. Zo konden de kinderen klimmen en klauteren op de 18 meter lange stormbaan, paardrijden, de rodeo stier berijden, zich laten schminken of goud zoeken in de zandbak. Daarnaast waren er natuurlijk ook diverse toestellen waarop gegymd kon worden.

Tussen alle activiteiten door konden de kinderen smullen van zoete suikerspinnen, popcorn, slush puppies en andere lekkernijen. Het feest was met zo’n 150 aanwezige kinderen zeer geslaagd en er is met iedereen een mooi feestje gebouwd.

Later dit jaar, in september, wordt het Feest voor de leden voor 9 jaar en ouder gehouden. OKK kijkt terug op een geslaagde middag en ziet alweer uit naar de volgende activiteit op de jubileumagenda.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *