Bronzen plak voor Mats Stam

De free runners van OKK hebben afgelopen zaterdag deelgenomen aan het free running kampioenschap in Jubbega, Friesland. Namens OKK deden Mats Stam en Ivan Blokland mee in de leeftijdscategorie 15 jaar en ouder. Davy van Veen was ook aanwezig voor support, maar moest helaas geblesseerd toekijken.

In een sterk bezet deelnemersveld namen Mats en Ivan het op tegen 15 concurrenten in de categorie Speed, Recreatie. In deze categorie is het de bedoeling het parkour zo snel mogelijk te doorlopen, waarbij de jury ook kijkt naar de uitvoering van iedere deelnemer. De free runners moeten de vooraf uitgezette gekleurde lijn volgen tijdens hun route van start naar finish.

Na het zien van enkele goede runs en het voltooien van hun eigen run was het wachten op de uitslag. Beiden liepen een uitstekende tijd, die bij Mats (17,66 seconden) zelfs goed was voor de derde plek in het eindklassement. Ivan finishte in 19,58 seconden, eveneens een erg nette en snelle tijd.

De video’s van beide mannen zijn op Facebook en Instagram te bekijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *