OKK verkoopt loten met grote clubactie

Dit jaar doen wij ook weer mee met de Grote Clubactie. Net als voorgaande jaren willen we natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen, zodat we de verenging financieel kunnen steunen. En daar hebben we jullie hulp bij nodig! Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. Koop lootjes en help mee, zo steun je de vereniging. Daarnaast maak je zelf natuurlijk kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus. 

Verkoopboekje met QR-code 
Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje. 

We doen het samen 
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!

Superloten!
Naast de reguliere loten verkopen we ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Help ons doel te behalen door een Superlot te kopen en maak kans op mooie prijzen. 

Voordelen voor jou :

  • Met de aanschaf van 50 loten maak jijzelf 50 keer kans op mooie prijzen uit de Grote Clubactieloterij. 
  • Als koper kan je deze 50 loten ook weggeven aan personeel, relaties of klanten. 
  • De aankoop van een Superlot kan worden ingezet om publiciteit te genereren op zowel onze als jouw eigen website en/of socialmediakanalen. 

Door de aankoop van een Superlot maken wij bovendien kans op € 5.000,- extra voor onze clubkas! Koop daarom een Superlot door onderstaande QR-code te scannen of naar clubactie.nl/superlotkopen te gaan. Je kunt ook contact opnemen met ondergetekende voor meer informatie.

We gaan voor een geweldig resultaat en hopen op jouw steun. Jouw inzet is goud waard!