Nieuwe bestuur van onze stichting haalt €12.500,- op!

Na jarenlange dienst in het stichtingsbestuur dragen Piet Overduin en Johan van Dam vanaf 1 januari 2024 het stokje over aan Jurre Kraaijeveld en Erik van Noordenne. De twee kennen een flitsende start, want hebben met dank aan de Rabobank een prachtig bedrag van €12.500 opgehaald om het gebouw te verduurzamen!

In verband met het 125-jarig jubileum van de Rabobank, willen zij de lokale verenigingen en stichtingen graag helpen met verduurzamen. De opdracht was een pitch met daarin: wat voor club wij zijn?, wat voor verduurzamingsplannen wij hebben? en waarom juist onze club dit bedrag zou moeten winnen? De insteek van OKK was om dit bedrag te gebruiken om het overige enkel glas in het gebouw te vervangen en daarmee verdere stappen te zetten naar een duurzaam gebouw.

Afgelopen maandag 20 november was de uitreiking van de prijzen. Uiteindelijk hebben in de regio Zuid-Holland 32 clubs een pitch ingezonden en heeft de Rabobank besloten om iedereen een bedrag mee naar huis te geven. OKK kreeg een mooie tweede plaats een fantastisch bedrag van 12.500,- euro mee naar huis. 

Rabobank ontzettend bedankt!