€ 5.000 euro van kringloop de Cirkel voor verduurzaming

OKK heeft een zeer gulle donatie van vijfduizend euro gekregen van de kringloop de Cirkel. Deze kringloop winkel maakt jaarlijks een mooie omzet, die zij doneren aan goede doelen uit de regio.

Een van de leden van OKK had een bedrag aangevraagd voor het verduurzamen van het clubgebouw. Voorzitter van de stichting Erik van Noordenne mocht een cheque van 5.000 euro in ontvangst nemen bij de kringloop winkel. ,,Als club zijn we hier uiteraard zeer dankbaar voor en kunnen het geld goed gebruiken. We zijn als club al flink bezig geweest om het gebouw aan de Rijnstraat te verduurzamen, maar het kan altijd nog meer en beter! Met het bedrag van de kringloop wordt de huidige TL-verlichting van de danszaal vervangen met duurzame LED verlichting, om zo de energiekosten te verminderen.” Door het mooie bedrag kan de club zelfs net een stapje verder gaan en zal de verlichting ook in kleur verstelbaar zijn, zodat de danszaal in een passende sfeer verlicht kan worden.

OKK vindt het mooi om te ervaren dat spullen die niet meer gebruikt worden, omgezet worden in het helpen van goede doelen en stichtingen uit de regio. OKK hoopt dat ook deze manier van verduurzamen nog lang mag doorgaan! Als vereniging is de club erg dankbaar met dit initiatief van de plaatselijk kringloop.